Om oss

Välkommen till VVS-Projektören i Finja AB. ​​Företaget​​ startades i augusti år 2002 då som enskild firma.

År 2015 bildades aktiebolag. Konsultföretaget har genom åren utfört en mängd VVS projekteringar samt besiktningar till både företag, kommuner och privatpersoner.​

Företaget har sitt kontor i centrala Hässleholm. Då vi utgår, geografiskt sett, mitt i norra Skåne så har vi aldrig långt till närmsta projekt!

Vi utför all form av VVS (ventilation, värme och sanitets) projektering med mer än 21 års erfarenhet. Vi projekterar i modern CAD miljö men hjälper såklart även till med skisser och beräkningar. Kontoret är väl utrustat med scanner, plotter i A1 format och Era ritningar produceras med dem senaste programmen i AutoCAD samt applikationsprogrammet MagiCAD.

Projekteringsuppdrag kan vara allt från mindre projekt som till- och ombyggnationer till större entreprenader såsom flerbostadshus, skolor, hotell mm. Inga uppdrag är för små för oss. Vi finns med i projekteringen när Ni behöver konsultation.

Ett typexempel på uppdrag kan vara projektering i form av ritningar och beskrivningar som sedan ligger till grund för utförandet i entreprenaderna.

Välkommen till en rådgivande konsultationsfirma inom VVS!

Tony Jonasson
Ingenjör inom VVS med
över 21 års erfarenhet.